Den bästa Vikt gainers 2020

By | December 19, 2019

Du har gjort din due diligence: utbildning, ta din proteintillskott, äta tillräckligt med mat. Och ändå kan du fortfarande inte vinna vikt.

För vissa människor, att gå upp i vikt kan vara en verklig smärta i Skinny ass. Tack och lov, det finns produkter i fitness industrin som enbart är dedikerade till att hjälpa dig att vinna vikt. Och inte bara vikt-solid, muskelmassa.

Din kroppsbyggnad kommer att gå från Skinny Zero till massa-Ive hjälte.

I den här artikeln kommer vi att gå över vad de bästa Mass vinnarna verkligen är, fördelar, dosering, biverkningar, och vanliga frågor om viktvinnare. Dessutom kommer vi att granska den översta viktgainer kosttillskott på marknaden.

Låt oss få lite kunskap om vikt Gainers!

Viktökning

Enkelt uttryckt, de är kosttillskott som används för att gå upp i vikt. Om du använder en vikt eller “massa” Gainer, du är förmodligen i branschen att få muskler och blåser din kroppsbyggnad upp till en ny nivå.
Anmäl den här annonsen

Denna typ av tillägg är nödvändigt för vissa människor; så länge du har provat din att via kost och träning för att få vikt på gammaldags sätt, vikt Gainer skakar kan vara biljetten att faktiskt lägga pounds till din kropp och vikt till skalan.

Normalt, vikt Gainer kosttillskott innebära en löjlig mängd protein, som är byggstenen i muskler i kroppen.

Också, det packar i massor av kolhydrater, som är nyckeln för att få massa period. Föreningarna i kolhydrater bränns som bränsle för din kropp, och eventuella kvarvarande föreningar lagras vanligtvis som kroppsfett.

Om du tar en massa Gainer, det beror på din ämnesomsättning eller något annat tar dessa kolhydrater och passerar dem för snabbt för din kropp att absorbera dem.

Så, detta tillägg är utformat för att packa ditt system fullt av makronäringsämnen så att den har att göra med allt det.

Lita på oss: Weight Gainer kosttillskott är en hel del kalorier. Dessa skakar är för dem som verkligen desperat att få en viss storlek på sina kroppar.

Om du inte har riktigt gett vikt att få ett försök med att lägga kalorier till din näring eller utbildning hårt för hypertrofi (muskeltillväxt), då är det inte dags att överväga en vikt Gainer tillägg.

Men om du har höjt dina kalorier till hög himmel och träna som ett djur utan att se många resultat, kanske en vikt Gainer är rätt för dig.
Vikt Gainer för män

viktökning för män
Anmäl den här annonsen

Männen är de lyckliga. De flesta vikt Gainer kosttillskott är inriktade mot män, öka kalorier som galen med nästan en vårdslös överge.

Din aptit är oftast högre och du kan träna på högre vikter (även relativ styrka kan vara liknande).

Om du är en man som vill få vikt, dessa typer av kosttillskott är fantastiska val.
Viktgainer för kvinnor

kvinnor vikt Gainer

Tråkigt nog, för kvinnor, det är lite mer komplicerat.

Faktiskt, då igen, kanske inte.

För kvinnor, vanligtvis är det lätt att få vikt genom att lägga till mat eller vassleprotein. För dem med ramped upp metabolismer, det finns några vikt Gainer kosttillskott inriktad mot kvinnor.

Emellertid, majoriteten av kosttillskott är faktiskt nonexclusive; de tillgodoser både hanar och honor.

Våra kroppar kan vara olika, men de är inte så olika. Lägga massa till din kropp är en grundläggande ekvation av kalorier i kontra kalorier ut.

Weight Gainer kosttillskott inkluderar en sh * t-ton kalorier. För en dam, kanske du vill sänka dosen, men annars väger vinnare fungerar på samma sätt för båda könen.
Vikt Gainer fördelar

få vikt
Anmäl den här annonsen

Bortsett från det uppenbara? Weight vinnare har faktiskt en uppsjö av fördelar.

Här är de största fördelarna med att ta en massa Gainer tillägg:

Det kan hjälpa dig att få muskelmassa snabbare: ingen duh. Medan vissa studier har funnit att ta en https://snorbilligt.se komplettera med både protein och kolhydrater inte nödvändigtvis fungerar bättre än en traditionell proteinpulver, det betyder inte att det kommer att fungera sämre. Andra studier har funnit att blandningen av protein och kolhydrater var tillräckligt för att stimulera proteinsyntesen, alias hur du bygger muskler. (Snabb anteckning: att få en vikt Gainer med kreatin är idealisk, eftersom det har visat sig vara mer effektiva.)
Det kan bidra till att öka utbildning återhämtning: Muscle glykogen är det viktigaste bränslet för intensiva träningspass; omstart via glykogen syntes kan ta en stund efter ett träningspass. Genom att ta massa vinnare, du öka mängden kolhydrater du äter, som kan påskynda glykogen syntes och få dig tillbaka till baslinjen (massa vinnare med protein och kolhydrater fungerar bättre än en enkel kolhydrat återvinning dryck). Förbättra glykogen syntes efter träningen är vansinnigt hjälpsam för återvinning ändamål.
Det kan förbättra motion prestanda: visar sig, det finns en handfull studier om inverkan massa vinnare har på aerob och anaerob för säker, vikt vinnare har en effekt på idrottsrelaterad verksamhet, vilket kan vara fördelaktigt för ditt specifika scenario.
Det kan öka protein balansen: en viktig sak för muskeltillväxt och återhämtning, protein balans är när du konsumerar mer protein än du använder, eller bryta ner. Utövande av något slag använder protein, så du måste fylla på dina protein butiker. Gå in i Weight Gainers. När det gäller hela kroppen netto protein balansen, konsumtionen av både kolhydrater och protein var effektivare än carb-endast kosttillskott. (Återigen, ingen duh-du får ytterligare protein med en massa Gainer.)